След традиционната лятна двуседмична почивка за профилактика Либхер-Хаусгерете Марица“ ЕООД 

...
След традиционната лятна двуседмична почивка за профилактика Либхер-Хаусгерете Марица“ ЕООД 
Коментари Харесай

Либхер в България – една страст, много възможности

След обичайна лятна двуседмична отмора за профилактика " Либхер-Хаусгерете Марица “ ЕООД  още веднъж проработи на цялостни обороти. Фирмата е част от интернационалния тръст Либхер, добил международен триумф и известност с върховите си достижения в голям брой области на техниката – от земекопна техника, минно дело и разнообразни типове кранове през системи за автоматизация, авиационна, галактическа техника и съставни елементи, до разработка и произвеждане на домашен и хотелиерски уреди.

" Либхер-Хаусгерете Марица “ принадлежи към направлението за бяла техника, което е водач в бранша. Близо 20 години след основаването си компанията продължава да влага интензивно в индустриалните си и логистични площи, както и в непрекъснатото развиване на своя личен състав. Планът за идващите 5 години планува постигане до над 1 милион уреда годишно, а по-рано тази година от завода излезе и юбилейният 10–милионен уред. Развитието на Либхер в България се потвърждава и от идното разкриване на ново индустриално отделение в Пловдив от страна на другата компания - представител на концерна в България – " Либхер-Транспортейшън Системс Марица “ ЕООД, занимаващ се с отоплителни, вентилационни и климатични системи за железопътната индустрия.

Силната работодателска марка Либхер бе затвърдена и от класирането на " Либхер-Хаусгерете Марица “ ЕООД на челно място в класацията за най-предпочитан шеф в индустриалния бранш измежду българските студенти за 2018 година. " Ключът към триумфа са нашите сътрудници “ гласи една от главните фамилни полезности на концерна, който макар размера си остава фамилно дружество, предлагащо на сътрудниците си почитание, уместност и сигурност.

Във компанията реализация могат да открият хора с готовност за работа както в производството, по този начин и експерти с механически и стопански профил в административните отдели  на " Либхер-Хаусгерете Марица “.  Желаещите да станат част от семейство Либхер могат да намерят повече информация в jobs.bg, на фирмения уебсайт или на телефон 032/ 505 414.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР